Dying Light 2 znova prestavljen – tokrat v 2022

Res sem upal, da bom lahko letos pod pas spravil vsaj recenzijo igre Dying Light 2, saj je bilo v 2022 prestavljenih že toliko iger, da bom lahko praktično vsak mesec preigraval novo AAA igro.

Vendar pa se moje želje niso izpolnile in reči moram, da nad odločitvijo razvijalca Techland sploh nisem presenečen. O Dying Light 2 so dolgo krožile govorice glede težavnega razvoja in ko je Techland po dolgem času končno razkril nekaj novega igranja in zakazal nov datum izida za 7. december, je veliko ljudi ostalo upravičeno skeptičnih.

In ta skepsa je bila upravičena, saj je razvijalec včeraj preko Twitterja tudi uradno napovedal prestavitev izida v leto 2022. Dying Light 2 naj bi bil že v končani obliki in člani ekipe ga trenutno preigravajo, a za testiranje in poliranje potrebujejo nekaj dodatnega časa. Novi datum je tako zakoličen za 4. februar 2022, kar ni tako huda zamuda. Vendar pa je bila igra prvič napovedana za začetek 2020, kar pomeni, da bo od originalnega datuma zamudila kar za 2 leti.

Dying Light 2 naj bi bil največji projekt, ki ga je Techland ustvaril do sedaj, kar pomeni, da nas čaka res velik odprti svet, saj že originalni Dying Light ni bil ravno majhen. Imamo pa občutek, da bo končna igra od originalnih načrtov glede živega sveta z RPG mehanikami in različnimi frakcijami precej bolj skromna, saj do sedaj v novih napovednikih nismo videli ničesar konkretnejšega v tej smeri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime