Battlefield 2042 je bil prestavljen

Včeraj so se po spletu razširile govorice, da lahko ta teden pričakujemo nove prestavitve izidov iger. Tega smo zdaj že praktično navajeni, saj je bilo v leto 2022 zamaknjenih že cel kup projektov in igričarji so začeli ugibati, katera igra bo šla naslednja pod giljotino.

Glavni osumljenec je hitro postal Battlefield 2042, ki že dolgo obljublja odprto beto, a razvijalec DICE je bil nenavadno tiho. Prav tako bi moral založnik EA počasi že zagnati oglaševalsko kampanjo, a tudi on je bil skoraj povsem nem.

Prestavitev je bila nato tudi uradno potrjena preko Twitterja. K sreči zamuda ne bo prehuda, saj bo igra namesto 22. oktobra po novem izšla 19. novembra. Mesec zamude ni preveč hud, a po drugi strani bo ta datum Battlefield 2042 postavil v bolj neroden položaj. Igra bo zdaj po novem izšla med Call of Dutyjem: Vanguardom in Halom Infinitom, kar zna vplivati na prodajo.

Battlefield 2042 je vsekakor videti zanimivo in kljub temu, da tokrat enoigralske kampanje ne bomo izkusili, se lahko veselimo zanimivih igralnih načinov, med katerimi izstopa predvsem Battlefield Portal, ki nam bo omogočil mešanje map in igralnih načinov iz prejšnjih Battlefield iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime