Danes je zadnji dan, da prevzamete brezplačno kopijo Nioh: Complete Edition

Epic Games nam je v četrtek ponudil dva nova brezplačna naslova, a ker je zadeva prispela ravno na dan Sonyjeve konference, nam je preprosto zmanjkalo časa, da bi novico popisali.

Zato bomo to napako popravili danes in vas hkrati opozorili, da lahko dvojec iger prevzamete samo še danes, nato pa se bo ponudba zamenjala.

Iz te dvojice zagotovo najbolj izstopa igra Nioh: Complete Edition. Zadevo je razvil Team Ninja, gre pa za bolj japonsko različico Dark Souls iger. Tako lahko pričakujete napreden in težaven boj, celo leglo izjemno agresivnih nasprotnikov in ogromne šefe. Dark Souls veterani boste tule našli veliko zabave, vendar bodite pripravljeni na ekstremno težavnost, ki vas zna pripeljati na rob obupa. Niohov boj je tudi nekam hitrejši in vsebuje cel kup orožij, ki jih boste morali ob primernih trenutkih spariti s pravilnimi položaji napadanja. Svojo kopijo lahko prevzamete tule.

Druga igra je manj znana in nosi naslov Sheltered. Pisana je na kožo vsem tistim, ki radi svoj čas preživljate v postapokaliptični okolici, vendar pa to ni nek Fallout, ampak bolj menedžerska simulacija, kjer poskušate v bunkerju ohraniti čim več ljudi pri življenju. Zadevo lahko prevzamete tukaj.

Ponudba je veljavna samo še do 17.00, nato pa bosta brezplačni postali igri Speed Brawl in Tharsis.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime