Ta vikend se vsi lahko udeležite testiranja igre Age of Empires 4

Navdušenci nad realnočasovnimi strategijami ste dolga leta stradali, a zdaj prihajajo za vas lepši časi. Age of Empires 4 je ena redkih iger, ki za zdaj še ni bila prestavljena in njen izid se pričakuje v 28. oktobru, a prvo pokušino boste lahko opravili že veliko prej.

Razvijalec Relic namreč za ta vikend pripravlja obsežno testiranje strežnikov, ki se ga bo lahko udeležil prav vsak igralec. Namen testiranja je preizkus obremenjenosti strežnikov in to lahko naredijo samo preko masovne večigralske udeležbe, ki od vas ne bo zahtevala nobenega vloženega evra.

Dobra novica je tudi to, da bo na voljo nekaj igranja tudi proti umetni inteligenci, saj boste lahko preizkusili po meri narejene spopade, ki jih poznamo tudi pod imenom Skirmish. Poleg tega boste lahko odigrali tudi uvajalno misijo Mission Zero, ki vam bo predstavila nekaj osnovnih prijemov igranja.

Age of Empires 4 s svojimi napovedniki ni pokazal kaj preveč na področju grafike, a igralci upajo, da se bo zadeva odkupila z zabavnimi igralnimi prijemi. Prve vtise boste lahko dobili že ta petek, ob 19.00, test pa bo trajal do ponedeljka in se bo zaključil ob isti uri.

Za testiranje obiščite Steam povezavo in kliknite gumb “Request Access”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Probal, in bi dal 4/5 oceno. Sicer sem pričakoval precej drugačno igro od aoe3, ampak ji je kar podobna. Trojka mi ni bila všeč. Mi je pa ta bolj, ker je nekako jo enostavneje igrati. Trebučeti imajo edino bug, namesto bi kazao, da so modri, recimo, mi barva utripa in izginja … Že sam AI je bil kar zakompliciran na najnižji težavnosti … še posebej, ker je soigralec bil afk, mene pa dva AIja napadala. 😛

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime