Call of Duty: Vanguard ta vikend ponuja odprto beto

Kot pri vsakem novem Call of Duty naslovu je tudi Vanguard ponujal kup zaprtih bet dostopov, do katerih so se najprej lahko dokopali PlayStation igralci. Activision pa bo ta prihajajoči vieknd igranje in testiranje omogočil tudi PC igralcem in končno se boste lahko dodobra namučili v večigralstvu, kar vas bo v bistvu še najbolj prepričalo, če je morda Vanguard res vreden vašega denarja.

Odprta beta bo ponujala igralne načine Champion Hill, Patrol, Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination in Search & Destroy. To je veliko igranja, pri izbiri igralnega načina pa se boste lahko tudi odločali o številu igralcev, ki jih želite izkusiti na strežniku. Assault bodo manjše 6v6 borbe, Assault bo prinesel med 20 in 28 igralcev, Blitz pa bo namenjen vsem tistim, ki imate radi malce bolj obljudene mape, saj se bo na njih naenkrat podilo do 48 igralcev.

Za preizkus bo na voljo 6 različnih operatorjev, odklepati pa bo moč tudi različna orožja in na te navešati razne dodatke.

Beta testiranje se bo začelo jutri, 18. septembra ob 7.00 zjutraj in se bo zaključilo v ponedeljek, 20. septembra ob 19.00. Za igranje boste potrebovali Battle.net zaganjalnik, preko katerega boste nato tudi prenesli vse datoteke za igraje.

Končni izid Call of Duty: Vanguard je napovedan za 5. november.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime