Epic ponuja dve novi brezplačni igri

Včeraj je bil še zadnji dan za prevzem igre Nioh: The Complete Edition, danes pa je Epic Games že ponudil dvojec novih brezplačnih naslovov. Nobeden od njiju sicer ni AAA igra, a vseeno je to dober izgovor, da si še malce dodatno napihnete svojo Epic Games knjižnico, ki že tako prekipeva od celega kupa brezplačnih naslovov.

Obe igri se bavita z vesoljci, a na hudo drugačne načine. Speed Brawl je denimo akcijska pretepačina, ki je izrisana v čudovitem 2D slogu, akcijo pa spremljamo od strani. Igra vsebuje zanimiv igralno mehaniko, saj je vse odvisno od hitrega šviganja po več kot 50 različnih stopnjah in dirkah, med vsem tem tekanjem in skakanjem pa boste morali ob pravih trenutkih tudi zavihteti pesti in tako pokončati zlobne vesoljce. Vaša kopija igre vas čaka tule.

Tharsis je po drugi strani povsem druga igra. Zanimiv zaplet pogumno posadko ljudi popelje proti skrivnostnemu signalu na Marsu, a ravno ko začnemo pristajati, nas zadane meteorski dež in ne ostane nam drugega kot pa zasilno pristajanje na Rdečem planetu. Zdaj je treba poskrbeti za preživetje in naše igranje postane nekakšna menedžerska simulacija, kjer vse naše odločitve pospremijo meti kock. Čaka vas nekaj težkih odločitev, saj hrane ne bo na pretek, obenem pa boste morali poiskati ta skrivnosten signal, ki je edini, ki vam lahko omogoči pobeg iz Marsa. Tharsis lahko prevzamete na naslednji povezavi.

Ponudba je na voljo do 23. septembra, nato pa prihaja novo brezplačna igra The Escapists.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime