Grozljivka V/H/S/94 dobila prvi napovednik

V žanr grozljivk “Found-footage” sem se zaljubil ob ogledu prve Čarovnice iz Blaira, ki v tej niši ostaja še vedno na vrhu in se ji približa morda samo prvi španski REC ali pa Paranormal Activity. Žanr je po poplavi cenenih izdelkov ostal za nekaj časa povsem pozabljen, zdaj pa ga bo poskušal obuditi četrti del serije V/H/S/.

Ta bo tokrat nosil podnaslov 94, saj se bo dogajal leta 1994. Zgodba pravi, da je tistega leta posebna SWAT enota odkrila skrivnostno videokaseto, ki jih nato odpelje do skladišča, tam pa trenutno biva zloben kult. Znotraj prostorov odkrijejo dodatne videokasete, ki bodo pokazale pet različnih zgodb, ki se bodo, kakor pravi V/H/S/ tradicija, vrtele okoli paranormalnega.

Napovednik vsekakor ne špara z grozljivostjo in V/H/S/94 bo očitno tudi presneto krvav. Seveda bo vse skupaj pospremljeno z veliko tresenja kamere in zrnatimi posnetki, ki nas bodo želeli prepričati, da se nahaja v nevarnosti skupaj s snemalcem. Vseh pet zgodb bo tokrat povezanih v neko večjo zgodbo, kar je v V/H/S/ seriji novost, saj so bile prej vse štorije ločene.

V/H/S/94 bo 6. oktobra na voljo samo na pretočnem servisu Shudder, ki pa v Sloveniji ni na voljo, a stavimo, da vam bo film vseeno uspelo nekje izbrskati na površje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime