The Morning Show – 2. sezona zdaj na voljo

Pretočni servis Apple TV+ morda ni tako znan kot kakšen Netflix, a Jabolčniki so uspeli ustvariti nekaj presneto privlačnih izdelkov, ki so vredni vaše pozornosti. Tu velja izpostaviti predvsem seriji Ted Lasso in pa The Morning Show, ki je danes v ogled ponudil prvo epizodo 2. sezone.

Ena večjih zanimivosti te serije je pogum ustvarjalcev pri obravnavanju aktualnih tem, ki se trenutno dogajajo po svetu. Gledalci prve sezone ste tako bili priča obravnavanju gibanj Me Too in Time’s Up, ki se ni dogajalo samo v Hollywoodu, ampak tudi na lokalnih TV postajah. Zaplet prve sezone je bil več ali manj rešen, v nadaljevanju pa si bomo ogledali komplikacije s koronavirusom in “cancel” kulturo. Dogajanje bo umeščeno v tri mesece do marca 2020, ko so ZDA spoznale, da tole ne bo samo prehlad in da bo treba začeti sprejemati strožje ukrepe, ki pa bodo v industriji poročil, novinarjev in voditeljev povzročili pravi kaos.

V novi sezoni bomo zopet videli nekatera stara imena. V naslovnih vlogah bosta zopet nastopali Jennifer Aniston in Reese Witherspoon, znova pa se bo pojavil tudi Steve Carell. Novinka bo igralka Julianna Margulies, ki bo kot novinarka Laura Peterson postala stalen član zasedbe serije.

Žal naenkrat ne bo na voljo celotna sezona, ampak bomo vsak teden dobili nov del. Vse skupaj nas čaka 10 epizod – zadnjo bomo dobili 19. novembra. Apple zaenkrat še ni potrdil 3. sezone, a ta zagotovo prihaja, saj je ta serija eden večjih biserov njihovega pretočnega servisa.

The Morning Show si lahko ogledate samo preko pretočnega servisa Apple+, ki na mesec stane 4,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime