Schumacher dokumentarec zdaj na voljo na Netflixu

Ni dvoma, da je Michael Schumacher eno najbolj znanih imen dirkalnega športa. Sedemkratni prvak Formule 1 je na dirkaških stezah skoraj vedno navdušil in njegovi oboževalci so glasni tudi danes, pa čeprav je slavni Nemec karavano zapustil že skoraj deset let nazaj.

Michael je imel veliko sreče v življenju, a ta se je na žalost iztekla leta 2013, ko je med smučanjem v Franciji utrpel hudo poškodbo možganov. Prepeljan je bil v bolnico in tam padel v komo, a se je iz te prebudil, nato pa je bil prepeljan v osebno oskrbo domov. Vse od takrat je njegovo stanje skrivnost, saj družina varuje njegovo zasebnost in o njegovem stanju ne želi spregovoriti javno.

Tančico te skrivnosti bo malce razkril novi dokumentarec s preprostim imenom Schumacher, ki si ga lahko zdaj ogledate na Netflixu. Skoraj dve uri dolg film nam poda vpogled v nekatere nikoli prej videne posnetke iz Michaelovega zasebnega življenja, seveda pa bomo videli tudi nekatere njegove največje dosežke na dirkalni stezi. Pred kamere je stopila Michaelova žena Corinna Schumacher ter njegov sin Mick, ki je danes star 22 let in je prav tako dirkač.

Dokumentarec ne bo pokazal slik ali pa posnetka trenutnega stanja Michaela, a dokumentarec se bo v zadnjih 20 minutah dotaknil tudi tega dela in pripravite se na emotivno izpoved Micka, ki bo s svojimi besedami marsikoga spravil v jok.

Michael je danes star 52 let in čeprav ga morda nikoli več ne boste javno videli, je morda bolje, da se ga spominjamo kot legendo, ki ni bil zmagovalec samo na dirkalnih pistah ampak tudi v zasebnem življenju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime