Tom Hanks bo v filmu Finch, skupaj z robotom in psom, poskušal preživeti apokalipso

Apple s svojim pretočnim servisom Apple TV+ zadnje čase ne more zgrešiti. Pod streho so zvabili nekaj hudih ustvarjalcev in igralcev, kar jim je pri zadnji Emmy podelitvi prineslo kup nagrad.

Apple TV+ nam bo v jeseni prinesel tudi cel kup znanstveno fantastičnih izdelkov in med njimi zagotovo izstopa film Finch, ki bo v glavno vlogo postavil znanega igralca Toma Hanksa.

Finch nam bo predstavil dogajanje v postapokaliptičnem svetu, ko je celotna Zemlja zaradi nenadnega sončevega sija izgubila dostop do elektrike. Zaradi tega ni samo crknil Instagram, ampak se je človeštvo vrnilo praktično v srednji vek, naš junak Finch pa se je vse nezgodam izognil tako, da se je zaprl v bunker, skupaj s svojim psom Goodyearom. Finchu je bilo dovolj pogovarjanja s pasjimi ušesi, zato si je zgradil androidnega pomočnika, trojica pa mora zaradi peščenih neviht zapustiti zavetje in se odpraviti iskati srečo drugam.

Finch se vsekakor sliši zanimivo in samo upamo lahko, da pes tokrat ne bo umrl. Film bo izšel na Apple+ platformi 5. novembra, pred tem pa se lahko veselimo še dveh znanstvenofantastičnih izdelkov, ki jih je prav tako proizvedel Apple. 24. septembra nas čaka Foundation, ki bo zgrajen po zgodbi pisatelja Isaaca Asimova, 22. oktobra pa bomo pogledali še Invasion.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime