Discord začel testirati novo funkcijo – gledanje YouTuba skupaj s prijatelji

Popularni program za čvekanje Discord je pred nekaj tedni močno razžalostil uporabnike, ko je onemogočil popularna The Rythm Discord Bot in Groovy Bot. Očitno pa je bila ta poteza del širšega načrta, saj je Discord nedavno začel omejeno testiranje integracije z YouTubom.

Zadeva je trenutno na voljo samo na omejenih strežnikih, glavni namen pa je družno gledanje YouTube posnetkov. Uporabniki se lahko družijo v eni sobi in istočasno gledajo video ter poslušajo glasbo, ustvarjajo sezname predvajanje in med sabo klepetajo. Tisti, ki gosti gledalno zabavo lahko tudi omogoči funkcijo nadzora, tako da lahko ostali Discord uporabniki vrtijo posnetek naprej in nazaj ali pa ga povsem zaustavijo.

Seveda boste še vedno videli tudi reklame in ni še jasno, ali se tem lahko izognemo, če ima gostitelj Premium YouTube račun. Zadeva je trenutno v omejen testiranju, a kmalu naj bi dobili širšo beto, nato pa bodo dostop dobili vsi. Discord naj bi planiral inačico 1.0 vsem uporabnikom dostaviti do nekje konca oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime