Samo še danes lahko Titan Quest Anniversary Edition brezplačno prevzamete na Steamu

Založnik THQ Nordic praznuje svojo 10. obletnico in v sklopu tega so na Steamu uprizorili gigantsko razprodajo svojih iger. Med znižanji lahko najdemo izjemno zanimive kupčije, kot je denimo celotna kolekcija Gothic iger za vsega 1,99 €, poskrbeli pa so tudi za nekaj povsem brezplačne ponudbe.

Tako si lahko zdaj aktivirate igro Titan Quest Anniversary Edition – akcijski RPG, ki je originalno na svet privekal davnega 2006. Igra se takrat ni kaj preveč razlikovala od konkurence, a skozi leta si je zadeva prislužila nekakšen kultni status. Igralci so bili namreč navdušeni, da smo enkrat za spremembo klanje izvajali v antični Grčiji in se borili proti mitološkim beštijam.

Igra je kasneje dobila tudi dva dodatka Ragnarok in Atlantis, Anniversary Edition pa je nekakšna predelava, ki je v en paket spravila vso do sedaj izdano vsebino ter poskrbela za prenovljeno večigralstvo, podporo višjim ločljivostim in na splošno boljšo optimiziranost za sodobne sisteme. Res je skrajni čas, da THQ Nordic odobri delo na nadaljevanju, do takrat pa se lahko v brezplačni verziji pozabavate tule.

Akcija se zaključi danes ob 19.00, zato pohitite z aktivacijo. Za bonus si lahko do istega časa brezplačno privoščite še Jagged Alliance 1: Gold Edition – začetek serije, ki je pred kratkim dobila napovedan tretji del.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime