Bayonetta 3 končno pokazala nekaj igranja

Tretji del serije Bayonneta je bil najavljen dolga štiri leta nazaj, od takrat pa je razvijalec PlatinumGames o projektu povedal bolj malo. Včeraj smo na predstavitvi Nintendo Direct končno dobili prvi napovednik in zadeva je vsekakor videti kot Bayonetta na steroidih.

Vrača se naša priljubljena junakinja, ki bo v trojki nosila novo modno pričesko, punca pa kljub pretečenim letom ni izgubila talenta za pretepanje. Novi napovednik nam predstavi nekaj naprednih specialk ter veliko streljanja, glavno vlogo pa igrajo ogromne pošasti, ki bodo tokrat razdejale okolico Tokia.

Vizualni spektakel je na nivoju, saj ne manjka norih idej tipa ognjeni tornado, ki je hkrati sestavljen iz okoliško razmetanih avtomobilov, vsa ta zapretiravanost pa je tudi srž Bayonetta serije. Kje drugje boš med vsem tem vrvežem videl glavno junakinjo, ki v enem trenutku pleše, v naslednjem pa nadaljuje z izvajanjem kaosa. Pozorne oči igralcev so ujele tudi zanimiv zadnji kader napovednika, kjer se pojavi skrivnostna figura s katano na hrbtu, ki močno spominja na Vergila iz serije Devil May Cry. Se nam morda obeta prepletanje teh dveh franšiz?

Odgovor na to bomo dobili enkrat v 2022, ko Bayonneta 3 izide za konzolo Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime