Prihaja Mario film in glavno vlogo bo odigral Chris Pratt

Zadnji Mario film je bil takšna katastrofa, da je Nintendo opustil načrte, ki bi pripeljali priljubljenega vodovodarja na filmska platna, zraven pa je še poskušal pozabiti na izdelek iz leta 1993. Vendar pa se je očitno založnik po uspehu Pokemon filma premislil in včeraj je Shigeru Miyamoto presenetil vse in napovedal povsem nov Mario film, ki bo očitno imel za sabo kar nekaj proračuna.

Glavno vlogo Maria bo tokrat odigral Chris Pratt, ki se ga spomnimo iz serije Parki in rekreacija, še bolj slaven pa je postal v vlogi Star-Lorda iz dvojca filmov Varuhi galaksije. Chris je zanimiva izbira, saj je to vsekakor karizmatičen in zabaven igralec, a ne vem, kako se bo odrezal v takšni specifični vlogi.

Nintendo je tudi v druge vloge postavil Hollywoodska zvezdniška imena. Luigija bo tokrat igral Charlie Day, glavnega zlobneža Bowserja pa bo prevzel Jack Black. Slednji je že stari znanec igričarske industrije in trenutno snema podoben projekt, saj bo v Borderlands filmu odigral vlogo nadležnega Claptrapa.

Zanimive so tudi malce manjše vloge. Peach bo odigrala Anya Taylor-Joy. Donkey Konga Seth Rogen in Toada vedno zabavni Keegan-Michael Key.

Dobra novica je, da bo tole animacija in ne izdelek z živimi igralci. Za te namene se je Nintendo povezal z animacijskim studiem Illumination, ki je v preteklosti poskrbel za Despicable Me filme.

Novi Mario film izide 21. decembra 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime