Warhammer 40.000: Space Marine dobil po desetih letih nadgradnjo

Franšiza Warhammer ima že toliko iger, da je vse že malce težko pisati, kaj šele spremljati njihov razvoj. Vsi izdelki niso bili uspešnice, a dobili smo tudi nekaj odličnih naslovov, kot je denimo serija strategij Total War: Warhammer, leta 2011 pa smo preigravali tudi igro Warhammer 40.000: Space Marine.

Gre za tretjeosebno streljačino, ki se ne boji pokazati nekaj krvi. Ob izidu je dobila igra povprečne ocene, vendar pa igralci te dni na ta naslov gledajo z malce večjo naklonjenostjo. Dobrih tretjeosebnih streljačin trenutno močno manjka, še posebej takšnih, kjer lahko uporabljaš raketni nahrbtnik in preko motornega meča delaš iz nasprotnikov dobro začinjen golaž.

Založnik SEGA se je odločil deseto obletnico igre obeležiti s ponovno izdajo, ki tokrat nosi podnaslov Anniversary Edition. Ta vsebuje osnovno igro ter vse do sedaj izdane DLC-je. Žal med temi ne boste našli kakšne dodatne štorijalne vsebine, saj se vsi vrtijo okoli dodatnih oklepov in orožij, a podarjenemu konju se ne gleda v zobe.

Anniversary Edition je namreč za lastnike originala povsem brezplačna nadgradnja, tisti, ki pa igre še niste izkusili, pa si jo lahko zdaj privoščite po znižani ceni 15,29 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime