Tiger King – 2. sezona dobila kratki dražilnik

Pretočni servis Netflix je lani marca odpihnil gledalce s svojim dokumentarcem Tiger Kingom. Zadeva je prišla ravno takrat, ko smo jo obupno potrebovali: ljudje smo v strahu pred koronavirusom iskali kakršnokoli domačo zabavo in Tiger King jo je vsekakor dostavil.

Dokumentarec o nenavadnem krotilcu tigrov Joe Exoticu je postala ena najbolj gledanih zadev v zgodovini Netflixa in logično je bilo, da bo pretočni servis začel delo na nadaljevanju. Seveda pa to ni ravno lahka naloga, saj je Joe Exotic trenutno v zaporu in bolj težko je narediti novo sezono, brez da bi v njej gledali glavnega junaka prejšnje.

A ta prihaja in Netflix jo je tudi prvič uradno potrdil in za njo pripravil kratki dražilnik. Ta sicer pove bolj malo, saj vidimo samo nekaj utrinkov in v enem od njih nas pozdravi tudi nasmejan obraz Exotica, ki pa je pred kamere stopil samo izza rešetk.

2. sezona naj bi bila enako nora kot prva, kar so vsekakor visokoleteče obljube. Kakšen bo končen izdelek bomo videli kmalu, saj naj bi novo sezono ugledali še pred iztekom leta 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime