Cel kup napovednikov iz The Witcher sveta

Cel kup novosti v The Witcher svetu. Žal nobena od njih ne prinaša novic o kakšnem novem igričarskem projektu, saj se vse vrti okoli televizijskega dogajanja. Netflix se je v franšizo čisto zaljubil in kot za stavo ustvarja nove Witcher projekte, ki niso več usmerjeni samo v serijo z Geraltom.

Ta je včeraj dobila dva nova izsečka iz 2. sezone. V enem vidimo čudnega monstruma Nivellena, ki je eden redkih pošastkunov, ki lovca na pošasti ne napadejo, ampak se z njim spustijo v filozofski razgovor. Drugi posnetek pa malce bolje razloži razmerje med Geraltom in Ciri, ki bosta v 2. sezoni prispela pred vrata Kaer Morhena, tam pa ju bo čakal veteranski Vesemir.

Netflix je tudi uradno potrdil 3. sezono serijo, poleg nje pa je v nastajanju povsem nova Witcher otroška serija za najmlajše. Kako bo to delovalo v svetu, ki je znan po svoji krvavosti in razkritih ženskih bradavicah, še ni znano, a ena rešitev je celotna serija, ki se vrti samo okoli kartanju v Gwentu.

Dobili smo tudi pogled za kuliso snemanja prihajajoče serije The Witcher: Blood Origin, ki se bo bavila z dogodki izpred prve sezone, za obnovo spomina pa bo prav prišel tudi napovednik, ki lepo povzame vse dogodke originalne sezone.

Geralt in kompanija se na Netflix vrača 17. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime