Netflix izdal prvi napovednik za League of Legends animirano serijo Arcane

Večna MOBA tekmeca DOTA 2 in League of Legends bosta svojo bitko za pozornost igralcev kmalu preselila tudi na pretočni servis Netflix. Dota: Dragon’s Blood igralce že nekaj časa zabava, razvijalec Riot pa bo zdaj tja pripeljal tudi svojo prvo animiranko Arcane, ki bo gledalce poskušala globlje predstaviti svet igre League of Legends.

Serija se bo vrtela okoli dveh, davno nazaj združenih mest, ki pa sta se zaradi spora razšli in vsako od njih je šlo po svoji poti. Tako sta nastali metropoli Piltover – čudovito mesto, ki se napaja preko magične energije; in Zaun, ki je nekakšen geto, poln onesnaženosti in revnega prebivalstva.

V seriji bosta glavno vlogo nosila Jinx in Vi, srečali pa bomo tudi Viktorja, Jayce in Caitlyn. Serija bi morala sprva iziti že lani, a je zaradi koronavirus neprilik zamudila in zdaj prihaja 6. novembra.

Zadeva je vsekakor videti zanimivo in še posebej navduši grafični stil, ki vsebuje 3D modele s teksturami, ki jih je ustvaril čopič. Grafični slog me je malce spomnil na igre Dishonored, kar je zame vsekakor plus. Napovednik obljublja malce bolj odraslo zgodbo, tako kot igra, pa bo Arcane namenjen starejšim in mlajšim gledalcem.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!