HBO-jeva serija The Last of Us dobila prvo uradno sliko

HBO se s predelavo priznane igričarske serije The Last of Us v televizijsko serijo ne heca in vsi znaki kažejo, da bo tole projekt, ki ne bo ravno poceni. Snemanje prve sezone trenutno poteka v Kanadi, vsaka epizoda pa naj bi stala vsaj 10 milijonov dolarjev.

Glavno vlogo bo prevzel igralec Pedro Pascal, ki bo tokrat odigral Joela, Bella Ramsey, ki je do svoje slave prišla v še eni HBO-jevi seriji Igra prestolov, pa bo tule odigrala Joelovo zvesto spremljevalko Ellie. Snemanje se je šele dobro začelo, a nedavno se je odvilo tradicionalno praznovanje The Last of Us praznika in razvijalec Naughty Dog se je odločil oboževalce razveseliti s prvo uradno sliko serije.

Ta pokaže Joela in Ellie med sprehajanjem po travniku, na vrhu hriba pa vidimo zrušeno letalo. Slika sicer ni nič preveč posebnega, saj ne vidimo niti obrazov igralcev, vseeno pa so ustvarjalci z izbiro oblačil splošne opuščenosti zadeli tematiko igre v polno. Pri mnogih je samo ta slika znova povrnila zaupanje v projekt, pri katerem bo plodno vlogo igral originalni ustvarjalec serije Neil Druckmann.

Ta bo pri seriji služil kot pisec in se bo v nekaterih epizodah preizkusil tudi kot režiser. Na Twitterju je zapisal, da je nad prvo sliko tudi sam navdušen in da snemanje poteka s polno paro.

Naughty Dog je na svojem uradnem blogu podelil tudi nekaj informacij glede večigralskega dela igre The Last of Us 2, ki nosi neuraden podnaslov Factions. Razvijalec je že leta 2019 pojasnil, da je večigralski del prerasel začetne načrte in bo zdaj samostojna igra, v novem blog zapisu pa za igralce niso imeli nobenih novih informacij, razen tega, da na projektu še vedno pridno delajo in da so navdušeni nad tem, kar je trenutno v produkciji.

Govorice še pravijo, da naj bi Naughty Dog delal na predelavi originalnega The Last of Us dela, a to za zdaj še ni bilo uradno potrjeno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime