Battlefield 2042 odprta beta starta naslednji teden – znane sistemske zahteve

Battlefield 2042 je bil resda malce prestavljen, a čas melje dalje in približujemo se novemu datumu izida. Razvijalec DICE je tako pogumno napovedal prvo odprto beto, ki se jo bodo lahko udeležili vsi igralci, ne glede na to, na kateri platformi igrajo in če so igro prednaročili.

Vseeno pa bodo prednaročniki in vsi tisti, ki držijo članstvo v klubu EA Play, dobili dostop do igranja že 6. oktobra, medtem ko bodo vsi ostali do igranja prišli 8. oktobra.

Odprta beta bo ponujala igranje Conquest igralnega načina na Oribital mapi, naenkrat pa se bo na bojišču udarilo do 128 igralcev, a to ne velja za bolj šibki konzoli PlayStation 4 in Xbox One, ki bosta podpirali do 64 igralcev. Na izbiro bodo štirje igralni razredi, vsak od njih pa bo ponujal svoj pristop do igranja.

DICE je pokazal tudi uradne sistemske zahteve, ki so presenetljivo, no, zahtevne. Pri minimalnih še nekako gre, a pri priporočenih boste potrebovali kar grafično kartico zadnje generacije, malce smešni pa sta tudi zahtevi za procesorje, saj je priporočeni AMD 2700X šibkejši od 3600.

Battlefield 2042 izide 19. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime