The Book of Boba Fett dobil datum premiere

Navdušenci nad Vojno zvezd letos sicer ne boste dobili nove sezone huronsko popularnega Mandaloriana, a nič ne de, saj povsem lačni avantur ne boste ostali. Že dolgo je namreč v pripravi nova serija, ki bo sledila korakom slavnega najemnika Boba Fetta, ki smo ga spoznali na koncu 2. sezone Mandaloriana, projekt pa je zdaj končno dobil tudi uradni datum premiere.

boba fett

The Book of Boba Fett se bo na pretočnem servisu Disney Plus pojavil 29. decembra 2021, kar bo lepo novoletno darilce za vse Star Wars oboževalce. Prva sezona bo sledila Fettu in njegovi zaveznici Fennec Shand, ki sta se po dogodkih iz Mandaloriana vrnila na planet, tam pa bosta prevzela območje peščenega črva Jabbe The Hutta. Žal kakšnega napovednika ali pa vsaj dražilnika nismo dobili – vse kar imamo je zgornji plakat, ki Bobo pokaže v prestolu, ki ga je prej držal Bib Fortuna – nekdanji Jabbin poveljnik, ki je po smrti črva prevzel njegov imperij, njegova vladavina pa očitno ne bo dolgo trajala.

The Book of Boba Fett bo dober vmesni obrok pred 3. sezono Mandaloriana. Ta bo stopila v produkcijo šele po koncu Fettove avanture, tako da je na mestu potrpežljivost, a dobra novica je, da bo tretja sezona povsem spremenila štorijalno formulo in bo šla v povsem novo smer.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime