Sherlock Holmes: Chapter One v napovedniku pokazal nekaj bojevanja

Razvijalec Frogwares že dolgo dela igre v katerih glavno vlogo igra enigmatični detektiv Sherlock Holmes. To so AA igre, ki nikoli niso podirale prodajnih lestvic, a držijo svojo bazo navdušencev, saj ponujajo nekaj zanimivega raziskovanja, povezovanja sledi in obtoževanja nič hudega sluteč služabnikov, ki so skoraj vedno glavni krivec za umor. Frogwares se je odločil v svoji nastajajoči igri Sherlock Holmes: Chapter One od formule malce odstopiti in nam ponuditi drugačno izkušnjo.

Sherlock bo v novi avanturi mlajši, spremljal pa ga ne bo več Watson, ampak novi kompanjon Jon. Prav tako se Sherlock ne bo več zanašal zgolj samo na svoj detektivski um, saj bo velikokrat padel v situacije, ko namazan jezik ne bo veliko pomagal. Chapter One bo tako v te igre vpeljal nekaj bojevanja in dobili smo prvi igralni napovednik, ki ta aspekt igre malce bližje predstavi.

Kakor vidimo bomo streljanje izvajali iz tretjeosebnega pogleda, Sherlock pa bo moral iz nasprotnikov najprej odstreliti dele oklepa, preden jih bo lahko resneje poškodoval. Cilj pri igranju je nasprotnika omamiti in nato aretirati, a če se bodo zadeve še posebej zaostrile, bomo grdavže lahko celo ubili, a to ne bo impresioniralo Jona. Bojevanje in naše obnašanje v njem bo vplivalo na nadaljnji razplet zgodbe, Frogwares pa bo omogočil tudi nastavitev težavnost za tiste s slabšimi refleksi. Bojevanje bo moč tudi povsem izključiti in razvijalec pravi, da s tem ne bomo preveč izgubili na zgodbi.

Streljanje v Sherlock Holmes igrah izpade malce čudno, a morda bo igranje vseeno zabavno. Končni rezultat bomo videli 16. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime