Choo-Choo Charles je zanimiva grozljivka, kjer vas preganja pajkovska lokomotiva

Leta nazaj se je en modder spomnil genialne ideje in je v igri Skyrim vse zmaje zamenjal z modelom Lokomotivčka Tomaža. Zadeva je bila res smešna, a na nek način je Lokomotivček v tej izvedbi postal nenavadno srhljiv. Indie razvijalec Two Star Games je vzel ta koncept, ga nadgradil in rodil se je zanimiv projekt Choo-Choo Charles, ki je včeraj dobil svoj prvi napovednik.

Premisa je dokaj enostavna: znajdemo se na otoku, ki pa ima eno veliko težavo. Ta sliši na ime Choo-Choo Charles – ogromna pajkasta lokomotiva, ki nadleguje vaščane in želi tudi vas pospraviti v onostranstvo. Tako vam ne ostane drugega, kot pa da skočimo na našo zvesto rumeno lokomotivo in poskušamo ubežati grozljivemu sovražniku. Ta nam bo ves čas za petami in bo dokaj nepredvidljiv, tako da malce spominja na vesoljca iz igre Alien: Isolation.

K sreči ne bomo povsem brez obrambe. Med igranjem bomo lahko pomagali vaščanom, ti pa nas bodo nagrajevali s surovinami, ki jih bomo lahko nato vložili v nadgradnjo naše orožarne. Naš rumen vlakec bo tako skozi čas pridobil na oklepu, streljanje strojnice pa bolj smrtonosno. Cilj je postati dovolj močan, da bomo lahko enkrat za vselej Choo-Choo Charlesu vzeli paro iz njegovih pljuč.

Choo-Choo Charles je vsekakor hudo originalen naslov in res nas zanima, kakšen bo končen rezultat. Izid je zaenkrat zapovedan za začetek 2022, igro pa si lahko na Steamu dodate med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime