Na Netflix danes prihaja nov stand-up izpod rok slavnega Dava Chappella

Popularni komik Dave Chappelle se je leta nazaj zavezal pretočni platformi Netflix in preko nje spočel svojo veliko vrnitev na oder. Od leta 2017 je komik za Netflix spočel daljše stand-up nastope The Age of Spin, Deep In The Heart Of Texas, Equanimity, The Bird Revelation in Stick & Stones, zdaj pa se pripravlja na izstrelitev še šestega stand-up specialca, ki bo tokrat nosil naslov The Closer.

Netflix je za te namene prikazal prvi napovednik, ki nam seveda ne pove veliko glede samega nastopa, saj je tega najbolje izkusiti s povsem frišnimi očmi. A video je vseeno zabaven, saj vsebuje nežno govorjeno besedo Morgana Freemana, ki ga v zaključku Dave postavi na svoje mesto.

Za režijo novega nastopa bo zopet poskrbel Stan Lathan, ki je nadziral tudi vsa prejšnja Davova Netflixova dela.

The Closer prihaja ravno ob pravem času, saj se še vedno nismo znebili koronavirus krize, ljudje so čedalje bolj na trnih in malce smeha bo prišlo hudo prav. Tega mnenja je bil tudi Kanye West in rezultat je zgornji “cringe” moment.

Najboljše pri vsemu skupaj je dejstvo, da The Closer izide že enkrat danes, 5. oktobra, opomnik pa si lahko nastavite na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime