Game of Thrones odvrtek House of the Dragon dobil prvi dražilnik

Serija Igra prestolov se je od nas poslovila na dokaj negativni noti in to je v bistvu edina zadeva, ki si je kljub pozornemu spremljanju vsakega dela ob dnevu izida, naknadno nisem nikoli več ogledal.

Vendar pa je Game of Thrones še vedno izjemno popularno ime in tega se zaveda tudi HBO, ki je po koncu originalne serije nemudoma začel delati na raznih odvrtkih. Naenkrat jih je bilo v izdelavi kar pet, a samo House of the Dragon je dobil zeleno luč in zadeva je včeraj dobila tudi svoj prvi dražilnik, ki je v samo enem dnevu nabral 6 milijonov ogledov.

Nova serija se bo dogajala 200 let pred dogodki iz Igre prestolov, ko je svetu Westerosa vlada najbolj slavna incestna družina Targaryen. Spremljali bomo njihov vzpon na vladavino in notranje spore, ki so pripeljali do slavnega spopada Dance of the Dragons. CGI zmajev bo tokrat cel kup in šušlja se, da je proračun serije zaradi tega naravnost titanski.

Osebno nad House of the Dragon nisem preveč navdušen, saj so mi bili Targaryeni najbolj zanimivi kot stvar legend in bojim se, da bo bližnji vpogled v njihova življenja razbil to misterioznost. Po drugi strani pa se veselim vrnitve v Westeros, saj pisatelj George R.R. Martin nikakor noče spisati naslednjega dela knjižne serije A Song of Ice and Fire.

House of the Dragon bo doživel svojo premiero enkrat v 2022 na pretočnem servisu HBO Max in če nam bo sreča naklonjena, bo ta takrat zaživel tudi v Sloveniji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime