Ghost Recon praznuje 20. obletnico in Ubisoft ponuja originalno igro povsem brezplačno

Založnika Ubisofta poznamo predvsem po njegovih franšizah Assassin’s Creed, Far Cry in Watch Dogs, a Francozi imajo pod roko še veliko drugih licenc. Ena od njih sliši na ime Ghost Recon, gre pa za realistično vojaško simulacijo, ki je svoj prvi del dobila dolgih 20 let nazaj.

Ghost Recon je na začetku veliko poudarka dajal na realizem. Mehanike igranja so se vrtele okoli previdnega opremljanja vojakov, počasnega premikanja in odstranjevanja sovražnih enot od daleč. Veliko je k temu prispevala tudi pravilna izbira uigranih članov ekipe in vsaka napaka vas je drago stala, saj ste hitro podlegli sovražnim izstrelkom in bili primorani v ponavljanje stopnje.

Ubisoft se je odločil praznovanje obletnice zabeležiti z globoko razprodajo iger, ki so bile izdane pod okriljem Toma Clancyja. Popuste si lahko ogledate na naslednji povezavi, poskrbljeno pa je bilo tudi za nekaj daril. Tako lahko originalni Ghost Recon trenutno aktivirate povsem brezplačno, vse kar morate narediti, je da obiščete naslednjo povezavo, se povežete v vaš Ubisoft račun in igra je vaša.

Poleg originala sta brezplačna postala še dva DLC-ja za zadnji dve izdaji Ghost Recon franšize. Za Ghost Recon Wildlands si lahko zdaj brezplačno privoščite Fallen Ghosts in za Breakpoint Deep State Adventure – tega lahko aktivirate samo znotraj same igre. Ghost Recon Wildlands nas ob izidu ni preveč navdušila, a igra je od leta 2019 dobila celo vrsto posodobitev in dodatkov, tako da je danes v povsem drugem stanju.

Vso to brezplačno ponudbo lahko aktivirate vse do 11. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime