Farmville 3 prihaja naslednji mesec

Farmville je bila včasih presneto popularna igra, ki je na nek način tudi nakazala spremembo igričarskih trendov. Zadeva je bila namreč na voljo za igranje izključno preko Facebooka in uporabniki so kmalu začeli bentiti, ko so na svoje zidove in obvestila neprestano prejemali obvestila iz strani prijateljev, da njihove virtualne njive obupno potrebujejo vašo pomoč. Farmville je postal celo tako popularen, da je South Park o njem spočel posebno epizodo “You Have 0 Friends”.

Vendar pa so časi Facebook iger za nami in originalni Farmville je po 11 letih konec lanskega leta zaprl svoje strežnike. Razvijalec Zynga pa nad franšizo ni dvignil rok in včeraj je pogumno napovedal tretji del, ki ga bomo lahko igrali na Android ter iOS napravah.

Dobili smo kratki dražilnik, ki pa ni preveč zgovoren in pokaže komaj kaj igranja. Razvijalec pravi, da nas v novem delu čaka več kot 150 živali, med katerimi bomo našli tudi bolj eksotične hišne ljubljenčke kot so tigri in alpake. Pri obdelovanju njiv nam bo pomagalo več kot 30 simpatičnih kmetovalcev in med njimi bomo našli tudi Marie, ki smo jo spoznali v prejšnjih delih.

Farmville 3 izide 4. novembra. Za Android je na voljo vnaprejšnja registracija, tako da lahko z igranjem začnete čimprej.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime