Paranormal Activity: Next of Kin dobil prvi napovednik

Sem velik oboževalec žanra grozljivk, ki mu poznavalci rečejo “Found Footage”. Čarovnica iz Blaira me je leta nazaj tako prestrašila, da sem veliko noči prebedel z enim odprtim očesom, še bolj pa me je pretresel film Paranormalno iz leta 2007, ki ga še danes kdaj z veseljem ponovno pogledam in nato s tresočim korakom prižigam luči po stanovanju.

Paranormalno je od leta 2007 prejel še cel kup nadaljevanj, a po mojem mnenju so bili samo prvi trije deli vredni ogleda, nato pa je šlo vse skupaj samo še navzdol. Glavni problem pri tej seriji filmov je bilo dejstvo, da so ustvarjalci začeli preveč nazorno kazati izvor demona in na koncu smo dobili nek zloben kult, njegovi pripadniki pa so se drli v kamero. Trik prvih filmov je bila ravno tista misteriznost, ko si se res vprašal, kaj bi sam naredil, če bi se znašel v podobni situaciji.

Žal novi film, že kar sedmi po vrsti, Paranormal Activity: Next of Kinnt, ne bo šel nazaj h koreninam, ampak se bo še bolj naslonil na okultno. Spremljali bomo punco Margot, ki je dobila informacije glede svojega biološkega sorodnika in odpravi se v odročno vasico, da bi mu segla v roko. A naleti na čudaško amiško družino, ki ima več kot očitno zle namene in ne traja dolgo, da Margot začne bežati za svoje življenje.

Paranormal Activity: Next of Kin bo popestril Noč čarovnic, saj izide 29. oktobra a žal samo na pretočnem servisu Paramount+, ki pri nas ni na voljo. Za bonus bomo na isti dan dobili še dokumentarec Unknown Dimension: The Story of Paranormal Activity, ki bo razložil ozadje snemanje teh grozljivk in videli bomo nekatere še nikoli prej videne posnetke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime