Destiny 2 bo izbrisan svoj najbolj priljubljen dodatek

Destiny 2 je ena bolj popularnih prvoosebnih streljank, kjer se vse vrti okoli nabiranja boljše opreme in dobrega občutka streljanja. Za razvojem stoji studio Bungie, ki je postal popularen predvsem po svojih prvih Halo igrah, kasneje pa so spočeli Destiny, ki je trenutno njihova edina franšiza.

Vendar pa je Bungie z nadaljnjim razvojem igre Destiny 2 ubral malce smešno pot. Igra je namreč skozi leta dobila ogromno vsebine, ki jo je treba neprestano vzdrževati, hkrati pa je treba poskrbeti za nove posodobitve. Zato se je razvijalec lani novembra odločil za vpeljavo sistema Destiny Content Vault, ki je veliko igralcev pošteno razočaral.

Content Vault se je prvič pokazal v akciji ob izidu dodatka Beyond Vault. Takrat je namreč Bungie preprosto izrezal originalno kampanjo in veliko starih lokacij. To je dostavilo hitrejše izdajanje posodobitev in boljše nalagalne čase, a po drugi strani so bili novi igralci ob srečanju z igro in z njeno zgodbo povsem izgubljeni, saj preprosto nisi mogel več igrati originalnih misij.

Zdaj bo šel po isti poti dodatek Forsaken, ki ga mnogi označujejo za najboljši del franšize. Celotna Forsaken kampanja in regija Tangled Shore bosta šla tako rakom žvižgat 22. februarja 2022, ko izide nova razširitev The Witch Queen. Bungie je svojo odločitev za brisanje vsebine pojasnil v svojem blogu, saj naj bi jim to omogočalo vpeljavo novo regijo Throne World ter nove igralne mehanike tipa kovačenje, Legendary težavnost ter vsebino za štiri nove sezone.

To odstranjevanje vsebine je vsekakor bizarna odločitev, še posebej zaradi tega, ker Bungie Forsaken dodatek še vedno prodaja in to po ceni 25 € in nakup je zdaj vsekakor odsvetovan. Razvijalec bo ta dodatek in njegovo vsebino igralcem ponudil brezplačno 7. decembra, tako da bodo vsi lahko izkusili njegovo vsebino do februarja, ko se bo dokončno poslovil iz strežnikov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime