Samo danes in jutri lahko preizkusite Battlefield 2042 odprto beto

Na polni izid igre Battlefield 2042 bomo morali počakati še dober mesec, razvijalec DICE pa nam te dni ponuja prvi bližji vpogled v igro, ki vas zna prepričati v nakup ali pa vas bo od njega popolnoma odvrnil. Za igranje je namreč postala na voljo odprta beta, ki vam omogoči preigravanje nekaj vsebine, a seveda za preizkus ne bo na voljo vse. Skočili boste lahko na Orbital mapo in se pomudili v Conquer igralnem načinu ter preizkusili štiri različne igralne načine.

Odprta beta je postala na voljo že nekaj dni nazaj za vse prednaročnike in za tiste, ki držijo naročnino na servis EA Play. A danes je beta na voljo čisto vsem igralcem, ki si bodo svojo verzijo prevzeli na Steamu ali Originu, z igranjem pa se bodo lahko pozabavali tudi konzolni igralci – ti morajo samo obiskati svoje trgovine in znotraj te pobrskati za iskalnim nizom Battlefield 2042.

Prvi vtisi igralcev so malce razdeljeni. Večina pritožb leti na igralne razrede, ki nosijo enak vizualni izgled, zato se zdi, da se na bojiščih pretepa vojska klonov. Nekaj jih je tudi razočaranih nad samo sestavo mape in dejstvom, da se nikoli zares ne počutiš, da se okoli tebe strelja še 127 drugih igralcev.

Čeprav je to samo beta, so se na strežnikih že pojavili prvi hekerji. Nekaj takšnega se je zgodilo tudi v primeru Call of Duty: Vanguard bete in čeprav so tu goljufije malce manj napredne, so še vedno tukaj. Razvijalec DICE je že napovedal, da v boju proti goljufi ne bodo pokazali nobene milosti, a dejstvo, da so ti vdrli že v beto, ne nakazuje ravno svetle prihodnosti ob izidu.

Ta se bo zgodil 19. novembra, odprta beta pa se začne danes ob 11.00 in ne bo trajala dolgo, saj se bo zabava zaključila že v nedeljo ob 9.00. Tako imate za preizkus v bistvu na voljo samo en slab dan, k sreči pa ne boste dolgo prenašali datotek, saj zadeva tehta samo okoli 19 GB.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime