Rockstar uradno napovedal predelavo Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition

Govorice so se na koncu izkazale za resnične. Razvijalec Rockstar je včeraj tudi uradno napovedal predelavo iger GTA 3, Vice City in San Andreas, ki jih bomo lahko kupili pod imenom Grand Theft Auto: The Trilogy.

Dobili smo tudi kratek dražilnik, ki pa pove skoraj nič. Razvijalec je samo povedal, da nas čakajo določene grafične in igralne nadgradnje, ki naj bi vse tri igre modernizirale, kaj pa te bojo, zaenkrat ni jasno. Bo pa Rockstar začel odstranjevati stare kopije digitalnih iger iz trenutnih trgovin od 11. oktobra dalje, več novic glede Definitive Edition pa naj bi dobili v prihajajočih tednih, s tem, da se bo končni izid pripetil še enkrat letos.

Na novice najbrž ne bo treba čakati dolgo. 22. oktobra bo namreč GTA 3 praznoval svojo 20. obletnico in Rockstar je že pripomnil, da nas čaka res posebno praznovanje. Ali bo to prišlo v obliki napovednika ali pa bomo takrat kar dobili že izid Definitive Edition pa je stvar ugibanja.

Predelava vseh treh iger na PC in vse konzole, kasneje pa lahko pričakujemo tudi podporo za Android in iOS sisteme. To verjetno nakazuje na dejstvo, da tole ne bo kakšna popolna nadgradnja v slogu Mafia: Definitive Edition, saj na telefonih res ne moremo poganjati takšne grafične podobe, a pustimo se presenetiti. Navsezadnje bi se že zadovoljili s poganjanjem teh iger na GTA 5 pogonu in z malce dobrega programiranja bi kaj takšnega lahko zagnali tudi mobilniki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime