Epic Games zdaj podarja igro, ki vam končno omogoča nakup grafične kartice po normalni ceni

Sestavljanje svojega PC stroja je te dni mučno opravilo, saj so cene grafičnih kartic še vedno nenormalne, tako da vsi pridno čuvajo svoje obstoječe grafične rešitve in pri igrah znižujejo grafične nastavitve. Trgovina Epic Games namerava malce ublažiti naše bolečine, saj v ponudbo poslal igro PC Building Simulator in to povsem brezplačno.

PC Building Simulator je prvič na trg prišel leta 2018 in je zavzetim strojnim navdušencem omogočal sestavo ultimativne igričarske postaje v virtualnem okolju. Naša naloga je zgraditi uspešni računalniški servis, ki se bavi s popravljanjem in optimizacijo računalnikov. Na voljo je preko 1000 različnih strojnih delov, ki segajo od ohišja, procesorjev, grafičnih kartic, diskov, napajalnikov in vse druge šare, ki jo najdemo v sodobnih PC-jev. Na voljo je tudi poseben igralni način Free Build, kjer se vam ni treba ukvarjati s servisom, ampak samo preprosto ustvarite svojo sanjsko PC beštijo, brez kakršnihkoli omejitev. Možno je celo postvariti vaš resničen PC znotraj Building Simulatorja in igra poskrbi za sinhronizacijo RGB osvetljave virtualnega in resničnega sveta.

PC Building Simulator je med svojim obstojem nabral cel kup DLC-jev ter pokukal tudi v e-športno smer. Svojo brezplačno kopijo lahko rezervirate preko naslednje povezave, akcija pa se izteče 14. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime