Kontroverzna igra Succubus zdaj na voljo za igranje

Razvijalec Madmind Studio ima zelo rad rogate demone, še raje pa na ekran pripeljejo pomanjkljivo oblečene demonke, ki na sebi nosijo konkretne obline ter z dolgimi jeziki poližejo vsako stvar, ki ima v sebi vsaj nekaj krvi.

To so dokazali leta 2018 s svojim prvim naslovom Agony, ki je pri kritikah preprosto pogorel, saj so bile igralne mehanike zmedene zmedene in se je vse vrtelo samo okoli tega, da bi se igralca čim bolj šokiralo. Po podobnih korakih gre tudi njihov naslednji naslov Succubus, ki sicer ni direktno nadaljevanje Agonyja, a se dogaja v istem svetu.

Glavna sprememba je sam način igranja, saj se v Succubusu ne ukvarjamo s skrivanjem, ampak je tole akcijska pretepačina, v kateri izbiramo orožja, si polnimo merilnik jeze in izvajamo razne specialke. Razvijalec je notri vpeljal še nekaj “Quicktime” sekvenc, kjer moramo ob primernem trenutku pritiskati na tipke ter tako izvajati razne animacije, kar je mehanika, za katero sem mislil, da smo jo pustili nekje v letu 2000.

Seveda je tu tudi veliko seksualnosti in res nenavadno veliko nasilja, ki zna obrniti želodec tudi tistim, ki so v igrah navajeni že vsega hudega. Za razliko od ostalih iger, Succubus ne skriva moških in ženskih genitalij in s temi se boste lahko celo poigrali. Tako je med igranjem nasprotniku moč odtrgati penis in tega poteptati, ženskam pa boste lahko iz trebuha iztrgali fetus in popili njegovo kri. Uf.

Succubus je na Steamu dobil demo, ki nosi zelo pozitivno oceno, polna igra pa je nekaj dni nazaj postala na voljo na Steamu in GOGu po ceni 22,49 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime