Sony naj bi delal na Bloodborne predelavi in povsem novem delu

Nov teden, nova govorica o Bloodbornu. O predelavi te igre krožijo govorice že leta, a zaenkrat se iz njih ni izcimilo še nič. Kar je čudno, saj gre za eno najbolj slavnih PlayStation 4 iger, ki jih je spočel razvijalec FromSoftware in čeprav igro lahko igramo na konzolah PlayStation 5, zadeva ni ravno optimalno. Igra ni namreč dobila prav nobene nadgradnje in nizka ločljivost ter 30 sličic na sekundo je na današnjih televizorjih kar težko gledati.

Višja ločljivost in izboljšana meja sličic na sekundo ne bi smela biti prevelik problem, zato je čudno, da Sony tega do sedaj še ni storil. A očitno ima založnik s predelavo veliko večje načrte, saj naj bi razvijalec Bluepoint Games delal na večji predelavi za konzole PlayStation 5, hkrati pa naj delali tudi na povsem novem poglavju serije.

Vir govoric je Colin Moriarty, ki je pred tem pravilno predčasno razkril predelavo Demon’s Souls, ki jo je prav tako spočel Bluepoint Games. En Reddit uporabnik je nato razkril Discord pogovor s Colinom, kjer je ta povedal, da je njegov vir dober, a da ni povsem prepričan, da je povsem resničen. Če bo novico potrdil še njegov drugi vir – tisti, ki mu je zaupal Demon’s Souls predelavo, potem je govorica skoraj zagotovo resnična.

bloodborne

Sony je pred kratkim uradno naznanil nakup Bluepoint Gamesa, razvijalec pa je kasneje izjavil, da delajo na originalnem projektu. Ali je to Bloodborne 2 ali pa povsem nova licenca pa seveda takrat niso želeli razkriti.

In kdaj bomo dobili morebitno uradno napoved? Kdo bi vedel. Trenutne govorice pravijo, da naj bi Sony decembra razkril eno večjo predelavo in ravno takrat se bo odvila prireditev The Game Awards, spet druge čenče pravijo, da nas istega meseca čaka nova predstavitev PlayStation Play.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime