Novi Sam doma film dobil svoj prvi napovednik

Filmi Sam doma nas na televiziji tradicionalno pozdravijo vsakega decembra in na družino McCallister ter malega in prikupnega Macaulayja Culkina sem se že tako navezal, da moram celotno ekipo pri božičnih praznikih vsaj enkrat videti, drugače bi mi preprosto nekaj manjkalo. Disney bo poskušal tej moji ljubezni dodati novega družinskega člana, saj za naslednji mesec načrtuje povsem nov del franšize, ki bo tokrat nosil ime Home Sweet Home Alone.

Tokrat bomo spremljali avanture povsem nove družine, a glede na napovednik, bo zadeva praktično identična originalu. Podobnost gre celo tako daleč, da sem se najprej vprašal, če ni tole nemara predelava prvega dela, a Disney pravi, da je tole povsem nov del franšize. Glavno vlogo bo tokrat nosil 10-letni Max, ki ga igra Archie Yates, fant pa se božičnega jutra zbudi in spozna, da ga je družina med potjo v Tokio pozabila doma. Max je seveda vesel svoje nove svobode in svoj obraz v slogu Brazgotinca potopi v skledo M&M bonbonov, a njegovo veselje ne traja dolgo, saj dva roparja, Pam (Ellie Kemper) ter Jeff (Rob Delaney) nameravata oropati njegov dom, v katerem se skriva dragoceno zapuščino.

Poteka zgodbe ni treba posebej razlagati. Max bo po hiši razpostavil vrsto doma narejenih pasti preko katerih bo na smešne načine poskušal zatreti napade vsiljivcev, njegova starša pa se bosta na vse pretege trudila priti spet domov. Ni še jasno, ali bomo dobili kakšno povezavo z originalnimi filmi, a namigi vsekakor – eden od njih se pojavi že v napovedniku, ko se na suknjiču policista izpiše ime McCallister.

Home Sweet Home Alone glede na napovednik ni ravno videti najbolje, a film bo zagotovo boljši od vseh tistih klavrnih poskusov nadaljevanj, ki brez Culkina preprosto niso mogli delovati. Film izide 12. novembra na pretočnem servisu Disney+, ki bo naslednje leto prispel tudi v naše kraje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime