Scream dobil svoj prvi uradni napovednik

Hollywood obuja še eno pozabljeno ime iz devetdesetih in tokrat je za svoje kremplje zapičil v franšizo Scream, ki jo Slovenci poznamo pod imenom Krik. Gre za grozljivke, ki jih lahko uvrščamo v “slasher” žanr, vse pa se vrti okoli nazornega klanja in morilca, ki nikoli ne teče, a je še vedno neprestano tik za petami svoje žrtve.

Scream franšiza je do sedaj nabrala štiri dele, peti del pa ne bo nosil številke, ampak se bo preprosto imenoval Scream in marketinški oddelek je tu zamudil idealno priložnost, da bi film poimenoval 5cream. Nov del se bo odvijal 25 let po dogodkih štirice in vsi naši stari junaki so dobili nekaj sivih las in zgrešenih plastičnih operacij (Courtney Love). Neve Campbell bo zopet prevzela vlogo iznajdljive Sidney Prescott, glavni zlobec pa bo tudi tokrat Ghostface, ki ga vse od parodije Scary Movie ne morem več jemati resno.

Zgodba očitno ne bo preveč originalna. Morilec Ghostface se zopet vrne v mestece Woodsboro in začne s klanjem in prva scena v napovedniku nam lepo pokaže, da bomo videli vse tisto, kar smo od teh filmov tudi vajeni. To pomeni osamljena punca, ki jo nato po hiši lovi morilec in zagotovo se bo pojavila vsaj ena scena, kjer bo ženska morilca onesposobila, a namesto da bi ga zvezala, raje zopet brezglavo pobegne in potem dočaka svoj bridki konec. Seveda bo vse skupaj pospremljeno tudi z veliko vreščanja in to upravičeno, saj se film vendarle imenuje Krik.

Krik na žalost ne strašil za Noč čarovnic, ampak ga bomo v kinih gledali šele 14. januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime