Serija Nikar tako živahno dobila prvi napovednik za svojo 11. sezono

Bliža se čas za novo dozo komičnega genija Larryja Davida. Nedavno je na Netflix prispela njegova serija Seinfeld, zdaj pa se na obzorju riše 11. sezona serije Nikar tako živahno, ki je na televizorje prvič stopila dobrih dvajset let nazaj.

Serija sledi Larry Davidu, ki igra… No, v bistvu samega sebe. Curb Your Enthusiasm se vrti okoli Larryjevega vsakdanjega življenja, ki je polno smešnih a hkrati vsakdanjih zapletov, ki se dogajajo vsakemu. Tudi 11. sezona se bo držala istega izročila, kar napove že uvod, kjer se razvije cela debata okoli tega, kako moraš med zdravico gledati človeka v oči.

Ena od posebnosti serije je tudi cel kup drugih slavnih oseb, ki igrajo samega sebe. V napovedniku lahko vidimo igralce kot so Vinca Vaughna, Setha Rogena in Jona Hamma. Vračajo se tudi stara imena, ki jih poznamo iz prejšnjih sezon, a Richard Lewis se bo pojavil samo v eni epizodi, saj je med snemanjem okreval po nizu napornih operacij. Nova sezona bo pripeljala tudi druge zvezdnike, ki jih v videu nismo videli – potrjeni so denimo bili Lucy Lie, Kaley Cuoco, Woody Harrelson, Bill Hader in Patton Oswalt.

Kaj točno bo glavna štorijalna nit nove sezone ni znano, a potrjeno je bilo, da se bo zgodba odvijala po koronavirus krizi. Covid-19 bo še vedno omenjen in bo predmet šal, a producentom se je zdelo bolje, da niso nove sezone umestili v dogajanje sredi korona krize, saj se bo tako zdela bolj sveža in aktualna.

Nikar tako živahno prihaja na pretočni servis HBO 24. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime