Call of Duty: Vanguard pokazal svoje zombije

Ko pomislimo na Call of Duty igre se najprej spomnimo zanimivih, a linearnih kampanj in večigralske zabave, ki jo redno prekinejo goljufi. A veterani večigralskih spopadov boste znali povedati, da serija vsebuje tudi igralni način z zombiji, ki so se prvič prikazali v igri Call of Duty: World at War iz leta 2008.

Razvijalec Treyarch je zadevo v igro vdelal bolj iz zabave, a več kot 10 let kasneje so zombiji še vedno prisotni in smo jih spremljali tudi skozi vse Black Ops igre. Skupinsko odpravljanje nemrtve zalege je med igralci postalo hudo popularno, Treyarch pa je v streljanje zombijev vdelal tudi nekaj zgodbe in novo poglavje te bomo dobili tudi v prihajajočem naslovu Call of Duty Vanguard.

Ta je sicer del delan iz strani razvijaleca Sledgehammer Games, a Treyarch bo poskrbel za večigralsko stran. Prvi napovednik nam pokaže zanimiv zaplet, kjer Oberfuhrer Wolfram von List odpre portal v demonski svet, saj je očitno mnenja, da bodo sile zla pomagale njegovi strani do prevlade. Seveda ne gre vse po načrtih in na naši četici pogumnih vojakov sloni usoda človeštva.

Kar je zanimivo pri zombie igralnem načinu je dejstvo, da nemrtve zalege ne bomo odpravljali samo z orožarno iz 2. svetovne vojne, saj nam bodo na pomoč priskočile določene supermoči in posebna orožja, ki bodo zlahka upepelila naše nasprotnike.

Z zombaklji se bomo lahko poigrali od 5. novembra dalje, ko tudi pričakujemo izid Vanguarda.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime