Block Monsters, nova Play-To-Earn NFT igra

Nekateri najboljši spomini iz otroštva izvirajo iz obdobja, ki ga zaznamujejo trgovalne kartice . Mnogi se spomnimo tega pojava, ki se je začel v poznih osemdesetih letih in nadaljeval do zgodnjih dvatisočih. Od MTG in Pokemon, do Yu-Gi Oh ipd. Posledično se trgovalne kartice pogosto srečajo z lepimi spomini na nekatere zbirke, ki so bile nekoč v lasti, ali na čas, ko smo menjali ali prodajali redke karte, včasih, pomotoma tudi po mnogo prenizki ceni.

Medtem ko te trgovalne kartice niso več tako razširjene kot nekoč, se mnogi še vedno udejstvujejo v teh igrah in bogatijo svoje zbirke. Nekateri pa menijo, da se koncept vrača v mainstream – tokrat v obliki NFT.

Razlika od tradicionalne trgovalne kartice je v tem, da blockchain preveri redkost predmeta, kar dodatno dokazuje, da je vreden predmet. Zato so za razliko od drugih kriptovalut, kot je Bitcoin (BTC), NFT nekaj izvirnega in edinstvenega, ki ga ni mogoče zamenjati.

Žal so kartice za trgovanje hitro ostale le v otroštvu mnogih igralcev, saj bi ta oblika igranja v resničnem svetu le redko pomenila kakšen zaslužek. Edini pravi način zaslužka bi bil, če bi imel igralec redko kartico, ki bi jo lahko prodali zbiralcu. Vendar pa je z igralnim modelom za igranje za zaslužek na blockchainu možnost realnega zaslužka z igranjem igre zdaj realnost.

V zadnjem letu smo bili priča mnogokaterim podobnim projektom, le redki izmed njih pa so se uveljavili na trgu ali med igralci. Kot lahko uvidimo že v samem imenu igre, je tudi tukaj koncept igre skorajda popolnoma prekopiran is sveta Pokemon. Block Monsters, Play-To-Earn igra, ki temelji na verigi blokov, igra za zaslužek, vabi igralce, da ponovno obiščejo dneve trgovalnih kart v mladosti z uvedbo lastnega metaverza iger. Cilj igre je vrniti te občutke nostalgije zbiranja in trgovanja z nenavadnimi NFTji ter zmožnostjo boja proti njim v igri Fight Engine.

V Block Monsters igralce spodbujajo, da zbirajo in trgujejo z bitji na osnovi NFT, imenovanimi “Blockmons”. Trenerji lahko igrajo in zaslužijo tako, da dosežejo različne mejnike v igri in odklenejo nagrade na svoji nadzorni plošči MNSTERS, ki bi jih lahko zamenjali za valuto po svoji izbiri.

Vsak igralec mora začeti z Blockmonom, najcenejši način pa je “Starter Blockmon”, izbran skozi Starter Pack. Igralci lahko nato razvijejo te like, da povečajo vrednost NFT in odklenejo nove metapodatke za borbe proti drugim trenerjem.

Ob vračanju prvotnega koncepta trgovalnih kartic igralce spodbujajo, da zberejo vseh 150 Blockmonov v generaciji #1 Univerzuma Blockmonster. Obstaja več načinov kako jih zbrati, toda ko igralci to storijo, jih lahko trgujejo na trgu za pravi denar ali napolnijo svoj Blockdex, da se uvrstijo na lestvico najboljših.

Ko igralci postanejo prvaki, lahko zaslužijo druge pomembne dosežke, na primer priložnost, da zberejo več ekskluzivnih bitij ali zmagajo v večjih Blockchain bojih proti drugim trenerjem.

Igra je pred kratkim predstavila svoj nabor NFTjev in Starterpackov, trenutno pa se pripravlja na izdajo novih paketov Booster in mehanizma za zaslužek, ki igralcem omogoča, da med igranjem zaslužijo žetone.

Prvi boosterji so bili razprodani v sedmih minutah in so zdaj vredni do 20.000 dolarjev. Druga izdaja bo imela 10.000 NFTjev in bo na voljo 15. oktobra ob 19.00 po srednjeevropskem času na uradni spletni strani Block Monsters.

Kot igra, ki jo vodi skupnost, Block Monsters ohranja svojo zavezanost k izgradnji živahne skupnosti, ki bo metaverzno še naprej poganjala do novih višin.

Ekipa, ki stoji za projektom, pravi:

“Zelo smo navdušeni nad prihodnostjo; vemo, da je to šele začetek s tako ambicioznim načrtom. Celoten potencial bo sproščen, ko se novembra uvede mehanizem Play 2 Earn, igralci pa boste lahko zaslužili pravi denar z našim projektom. “

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime