Igra The Day Before dobila nov igralni napovednik

Razvijalec Fntastic je s prvo predstavitvijo svoje prihajajočega preživetvenega MMO hibrida The Day Before igralce spomnil na prvi The Division, ki je vseboval ogromno potenciala, ki pa ga je na koncu Ubisoft zavozil. The Day Before bo poskušal formulo popraviti s tem, da bo v svet vpeljal zombije in igranje preusmeriti v bolj preživetvene vode, kot pa samo streljanje razbojnikov, ki nam ga ponuja The Division.

V novi igri se bomo zopet sprehodili skozi uničene ulice New Yorka, ki je zopet slastno poustvarjen. Znotraj mesta bomo naleteli na ogromne prodajalne centre, ki v sebi skrivajo veliko surovin in če ste imeli kdaj željo, da bi preprosto vkorakali v trgovino in iz police izmaknili telefon, potem je tole igra za vas. Vse te nabrane zaklade bomo lahko nato prodali naprej ali pa jih uporabili za izboljševanje svojih pokalic.

Zanimivo je tudi to, da bomo lahko med igranjem skočili tudi v okolico New Yorka in tako obiskali razne koče, ki jih bomo lahko očitno tudi nadgrajevali. Če nam bo dovolj sprehajanja bomo lahko skočili tudi v kakšno vozilo in igra bo očitno vsebovala hudo podrobno fiziko blata, ki vašega terenca mimogrede ujame v svoje kremplje.

The Day Before bomo lahko igrali samotarsko ali v družbi drugih, pomudili pa se bomo lahko tudi v PvP načinu.

Igra ima napovedan izid za 21. junij 2022, a drži se me občutek, da bo igra prestavljena. Še vedno namreč nimamo kakšnega konkretnega igralnega posnetka in tudi sami igralni načini so praktično skrivnost, kar je malce čudno, saj igra spet ni tako daleč stran od izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime