Na splet ušlo pol minute igranja Elden Ringa

Pogumen YouTube kanal Games Anime and More se je nekako dokopal do igralnega posnetka igre Elden Ring, ki je bila dolgo zavita v skrivnost in šele pred kratkim je razvijalec FromSoftware, znan po svojih Dark Souls in Bloodborne projektih, pokazal nekaj igranja ter zraven še dodal dejanski datum izida. Vendar pa ti posnetki niso pokazali tistega pravega igranja, kjer bi se dejansko videl tudi uporabniški vmesnik in nekaj preprostega sprehajanja.

Games Anime and More je to spremenil, a je bil za to tudi kaznovan in očitno je bil Bandai Namco tako jezen, da je nekako dosegel izklop celega kanala. A nič ne de, saj je rezervnih kopij po spletu cel kup in eno takšno si lahko ogledate zgoraj.

Elden Ring na prvi pogled ni kaj preveč drugačen od Dark Soulsa. Grafično in animacijsko sta si igri močno podobni in očitno tudi Elden Ring ne bo znal rešiti uganke, da meč ne kuka skozi plašč, kar je bil pri FromSoftware vedno problem. A ena pomembna razlika vendarle obstaja, saj bomo v Elden Ring končno lahko skakali. Sicer naš junak ne bo ravno akrobat, a skok je zadovoljiv in je tudi nujno potreben za igro v odprtem svetu, saj se bomo prej ali slej ujeli v okolico iz katere nam bo pomagal samo skok nad prepreko.

Elden Ring izide 21. januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime