The Batman dobil prvi napovednik

Temačni vitez Batman se naslednje leto zopet vrača na velike zaslone, saj je režiser Matt Reeves skorajda zaključil s snemanjem novega filma, ki se bo tokrat preprosto imenoval The Batman.

Vlogo hodečega netopirja bo tokrat prevzel Robert Pattinson in prenovljeni Batman je še bolj temačen od tiste trojice, ki jih je spočel Christopher Nolan. Bruce Wayne bo še vedno pravičnež, a očitno ga muli depresija in ponoči bolj slabo spi, saj ima pod očmi črne kolobarje. Prvi napovednik izriše močno depresivno uverturo, ki na trenutke že malce spomni na odličnega Jokerja.

Batman tokrat ne bo imel težav samo z neposlušnimi tolpami razbojnikov, ampak se bo moral zoperstaviti kar dvema zlikovcema. Paul Dano bo prevzel vlogo Riddlerja, Penguina pa bo odigral resnično neprepoznavni Colin Farrel. K sreči naš junak ne bo povsem sam, saj mu bosta pomagala Catwoman, ki jo bo tokrat odigrala Zoe Kravitz ter komisar Gordon, ki ga bo prevzel Jeffrey Wright. Ne smemo pozabiti še na uslužnega Alfreda – tega bo tokrat uprizoril Andy Serkis.

The Batman bi moral sicer že iziti, a so ga koronavirus komplikacije prisilile v prestavitev izida. Ta se bo zdaj zgodil 4. marca 2022 in ga bomo lahko gledali samo v kinu, a bo kakšna dva meseca kasneje prispel tudi na pretočni servis HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime