YouTuber zgradil Minecraft prašiča, ki lahko doseže nad 30 km/h

Če ne bi bilo YouTuba bi zgrešil cel kup dobro zamišljenih inženirskih poskusov, ki niso samo izvirni, ampak tudi hudo zanimivi za gledanje.

Takšnega projekta se je lotil YouTuber Electo, ki je z novim projektom pritegnil pozornost predvsem Minecraft skupnosti. Skupaj je zbil nekaj desk, notri vgradil motor ter IR senzor in na koncu vse skupaj prebarval v rožnato barvo. Tako se je rodil Minecraftov prašič, ki se ga lahko jezdi, njegovo krstno ime pa je Hamborghini.

Celoten posnetek si lahko ogledate zgoraj in Electo tudi hitro razloži sestavljanje rožnatega prašiča, nato pa sledi praktični preizkus jezdenja. Začne se sicer bolj počasi, a skozi čas je začel prašiček pridobivati na hitrosti. Zanimiv je sam zagon prašiča, saj se ta požene naprej samo takrat, ko njegov IR senzor pred sabo zazna 3D natisnjen koren.

Najvišja zabeležena hitrost prašička je nanesla nekaj več kot 30 km/h, a z di se, da bi bila ta lahko še večja. Electo seveda ni želel tvegati preveč, saj naprava ne vsebuje nobenega varnostnega pasu in ta odločitev se je izkazala za pravilno, saj je Hamborghini na koncu doživel tragičen konec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime