Zaupajte Epicu svoj e-mail in pridobite bon v vrednosti 10 €

Od digitalne trgovine Epic Games smo v glavnem navajeni brezplačnih iger, ki nam jih ta platforma dostavlja tedensko in nato upa, da bo kdo pri njih vendarle zapravil tudi kakšen dodaten evro.

Svojo trenutno razprodajo iger, ki se dogaja v sklopu praznovanja Noči čarovnic, so včeraj obogatili s še eno hudo mikavno ponudbo. Vsakemu, ki jim bo zaupal svoj e-mail naslov in se naročil na njihov seznam za prejemanje oglasnih sporočil, bodo podarili bon v vrednosti 10 €. To že tako znižanim cenam v razprodaji še dodatno odseka ceno, a imejte v umu, da je ta ponudba namenjena samo naslovom, ki stanejo vsaj 14,99 €.

Za svoj bon preprosto odprite svoj Epic Games zaganjalnik, skočite pod razdelek za svoj račun in obiščite zavihek “Communications” in obljukajte možnost Email Subscribe. Če imate to že obkljukano, potem bodite brez skrbi, saj boste kupon še vedno prejeli.

In kje lahko zdaj tega porabite? Na voljo je kar nekaj znižanih naslovov, ki si jih ogledate tukaj, za vas pa smo spodaj pripravili tudi nekaj najbolj zanimivih znižanj.

Razprodaje je konec 1. novembra, veljavnost kupona pa se izteče 15. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime