Film Being the Ricardos nam bo predstavil zgodbo dveh legend televizijske komedije

Amazon bo še letos na velike in male ekrane pripeljal zgodbo legendarnega para Lucille Ball in Desi Arnaza, ki sta leta 1951 zasnovala serijo I Love Lucy in za vedno spremenila televizijsko produkcijo.

Lucy bo odigrala Nicole Kidman, Desija pa Javier Bardem in čeprav igralca nista ravno podobna igralcema po katerih se dela tale avtobiografski film, naj bi še vedno svoje delo opravila odlično. Vsaj tako trdi hčerka para Lucie Arnaz, ki bo pri filmu služila kot izvršna producetnka in je v intervjuju povedala, da je Nicole naravnost zablestela v svoji vlogi. Amazon je pred kratkim izdal prvi napovednik, ki nam pokaže nekaj izsečkov iz filma.

Being the Ricardos bo nastal pod režijo Aarona Sorkina, zgodba pa nam bo prikazala burno življenje teh dveh televizijskih zvezd, ki sta na seriji delala med letoma 1951 in 1957, par pa sta bila tudi v resničnem življenju. Film nam bo prikazal, kaj vse je zahtevala produkcija od enega samega dela serije in tako bomo videli rojstvo scenarija, vaje in nato končni nastop pred občinstvom.

Vendar pa se ne bo vrtelo vse samo okoli snemanja, saj bomo videli nekaj utrinkov tudi iz zasebnega življenja, ki je bilo precej burno. V ZDA je bilo takrat veliko rasizma in Desi je bil Kubanec, tako da se je morala Lucy prekleto potruditi, da ga je ohranila v svojem življenju. Prerekanja so se nato preselila tudi v njun zakon in par se je leta 1960 tudi ločil in zaključil svojo Hollywoodsko pravljico. Spodaj si lahko ogledate še njuno zadnjo skupno sceno, Lucille pa je takoj naslednji dan vložila vlogo za ločitev.

Being the Ricardos prihaja najprej v kina 10. decembra, 21. decembra pa ga bomo lahko gledali tudi na pretočnem servisu Amazon Prime.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime