Instagram nam bo končno omogočil ustvarjanje prispevkov preko brskalnika

Instagram bo po vseh teh letih končno omogočal uporabo tudi preko navadnega računalniškega brskalnika in to je dobra novica za vse tiste, ki bi radi slike pred objavo malce obdelali preko Photoshopa ali pa bi aplikacijo malce bolj izkoristili za poslovne namene.

Največjo digitalno platformo za deljenje slik lahko sicer že zdaj obiščemo preko brskalnika, a trenutno si lahko samo ogledujemo slike in beremo zasebna sporočila, objavljanje fotografij pa je onemogočeno.

Vse to se bo spremenilo jutri, 21. oktobra, saj bo Instagram dobil več pomembnih posodobitev in ena od teh bo tudi omogočala ustvarjanje Instagram vsebine. Uporabniki bodo lahko objavljali slike in posnetke, ki ne bodo daljši od ene minute. Sicer lahko Instagram slike objavljamo tudi preko Facebookovega Bussines Suita, a ta je namenjen podjetjem in njegova uporaba ni tako enostavna.

Posodobitve prihajajo tudi za mobilno aplikacijo. Ena od večjih zanimivosti je Collabs, ki omogoča dvema uporabnikoma, da skupaj oblikujeta eno sliko ali posnetek, nato pa bosta skupaj prejemala obvestila za všečke in komentarje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime