Starfield z novim napovednikom razkril svoje frakcije

Težko pričakovani Starfield je še dobro leto stran in kdo ve, če ne bo na koncu zadeva še enkrat prestavljena. Razvijalec Bethesda je do sedaj pokazal en večji napovednik in ništrc igranja, včeraj pa so na YouTube pripeljali nov video, ki malce bolj razloži ozadje štorijalne pripovedi.

Žal tudi ta posnetek ne prikaže nobenega igranja in malce čudno je, da si razvijalec še zdaj ne upa prikazati kakšne prave podobe iz igre in se zanaša na konceptne risbe. Vseeno pa je video zanimiv, saj so nam predstavljene razne frakcije in tabori ljudi, ki jih bomo srečali med našim raziskovanjem vesolja.

Dogajanje bo umeščeno v majhen delček Mlečne ceste, tako da Starfield očitno ne bo neka znanstveno-fantastična pripoved tipa Zvezdne steze, kjer je človeška civilizacije raziskala že tudi najbolj daljne kotičke vesolja. V Starfieldu so ljudje raziskali območje našega sončnega sistema v radiju 50 svetlobnih let Že to je bilo dovolj, da sta se oblikovali dve glavni frakciji United Colonies in Freestar Collective, vsaka od njih pa se bo borila za svoje planete in prepričanja.

Našo lojalnost bomo lahko izkazali obema taboroma, med šviganjem po vesoljski črnini pa bomo naleteli tudi na druge manjše tabore, kot so denimo pirati Crimson Fleet in najemnike Ecliptic, naleteli pa bomo tudi na verski kult, ki s svojim imenom House Va’Ruun spominja na nekaj iz Morrowinda.

Starfield bo svoj končni izid doživel 11. novembra 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime