Farming Simulator 22 v novem napovedniku predstavi živino in čebelarstvo

V Sloveniji noro popularna igra Farming Simulator 22 se počasi bliža izidu in razvijalec Giants Software se je odločil od bližje predstaviti vso raznoliko živino, ki jo bomo lahko gledali na svoji kmetiji.

Kakor lahko vidite iz zgornjega napovednika bomo lahko na naši farmici gledali v lepo animirane krave, ovce, prašiče in kure. Vsaka prava kmetija mora imeti seveda tudi psa in ni še jasno, ali bomo tega lahko plodno uporabili za pašo ovac ali pa je tam samo zato, da mu podajamo žogo in ga vsake toliko popraskamo za ušesi.

Zanimivo je, da nam bo novi Farming Simulator omogočal tudi nekaj sprostitve in ko ne bomo vozili kombajna, bomo lahko skočili na hrbet konja in se odpravili v raziskovanje gozda ali pa bomo te trenutke izkoristili za bližnji ogled naše živine. Oči nam vsekakor ne bodo trpele, saj je grafična podoba v primerjavi s prejšnjo verzijo igre doživela znatno nadgradnjo.

Prvič v seriji bomo lahko postavljali tudi čebelnjake in nabirali med ter tega nato prodajali naprej, čebele pa bodo pomagale tudi pri boljšemu pridelku in če čebelnjak postavimo bližje krompirja ali pa sončnic, potem bodo te rastline na koncu izdale boljšo letino.

Poskrbljeno bo tudi za letne čase in ko bo na kmetijo padel sneg, bomo traktorje postavili pod streho in se lotili postavljanja rastlinjakov. Ti nam bodo omogočali gojenje solate, paradižnikov in jagod, kar nas bo preskrbelo skozi dolge in mrzle zime.

Farming Simulator 22 je z vsakim napovednikom videti bolje. Izid je zastavljen za 22. november, na spletni strani EIGRE.si pa si lahko svojo kopijo pridobite za pičlih 32 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime