Razerjeve RGB maske zdaj na voljo za nakup po ceni 100 $

Podjetje Razer je svoje maske Zephyr najprej predstavilo samo kot koncept, saj so bili verjetno mnenja, da preden zadevo spravijo iz proizvodne linije v roke kupcev, bo koronavirus že zdavnaj mimo.

Vendar pa so se vseeno odločili zagnati proizvodnjo in to se je izkazalo za pravilno odločitev, saj se nam bliža konec 2021 in koronavirus je še kako prisoten v naših življenjih in za trgovino in razna druženja si je na obraz še vedno treba povezniti modro krpico.

Zephyr je zdaj postal tudi na voljo za nakup. Gre za N95 masko, ki vsekakor ni majhna in zaobjame lep del obraza. Na sredini je pozorna in med nošnjo vam bo maska vsekakor presekala vidno polje, vam pa med nošenjem vsaj ne bo vroče. Zephyr namreč vsebuje dva ventilatorja, ki jima lahko prilagajate obrate ali pa ju popolnoma izključite.

Ni treba posebej poudarjati, da boste z nošnjo te maske vsekakor vzbujali pozornost drugih, a če vas bo morda kdo spregledal, lahko za dodatno izstopanje iz množice vklopite RGB razsvetljavo, saj je to pač Razer in lučke morajo biti. Te boste lahko nadzorovali preko aplikacije na iOS ali pa Android telefonih, seveda pa tudi to svetlikanje lahko izključite.

Žal Zephyr trenutno še na voljo v evropski trgovini, lahko pa si ogledamo cene v ameriški različici. Tam maska zase zahteva 100 $, v paketu pa boste dobili 3 sete filtrov. Te filtre boste morali nato dokupiti, a vsak skupek bo zase zahteval 30 dolarjev.

To je vsekakor drago, a kot vsaka stvar dandanes, je tudi Razer Zephyr ob izidu bil takoj razprodan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime