Electrician Simulator nam bo predstavil poklic električarja

Nemci so znani po tem, da hudo radi igrajo raznorazne simulatorje resničnih poklicev in očitno se pri njih bolničarji najbolj sprostijo tako, da po naporni 12-urni izmeni pridejo domov in na računalniku poženejo svežo kopijo igre Ambulance Simulator.

A tokratni simulator presenetljivo ne prihaja iz nemških, ampak iz poljskih rok. Razvijalec Take IT Studio! je namreč nedavno izdal prvi igralni napovednik za svojo prihajajočo igro Electrician Simulator, ki nas bo postavila v vlogo električarja.

Igrali bomo nekega mladeniča, ki je iz strani staršev dobil spodbudno finančno injekcijo, denarce pa ni šel zapiti v najbližjo gostilno, ampak jih je porabil za zagon svojega S.P.-ja, ki se bavi z elektroinštalacijami.

Electrician Simulator nam bo tako podrobneje predstavil poklic električarja. Naše naloge bodo vsebovale veliko vijačenja, razstavljanja električnih vtičnic in menjavanja poškodovanih delov. Preko računalnika bomo sprejemali nova naročila in se nato odpravili na teren, kjer bomo v različnih domovih morali poskrbeti za različna popravila, čakajo pa nas tudi razni izzivi, saj nekatere lokacije sploh ne bodo imele razsvetljave.

Zadeva je vsekakor zanimiva in igra bo izšla na Steamu enkrat v novembru. Pred polnim izidom bomo dobili dostop do demo verzije z imenom First Shock, ki nam bo predstavila nekaj osnov in nas morda navdušila za nakup cele igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime